De Marineclub

de toplocatie van Den Helder

AGENDA
26
september
 
De nieuwe Grand Café kaart gaat in!
Nieuw op onze grand café kaart is de BURGER CORNER
26
september
Raad en Win Actie!
Raad & Win Pompoenen actie
Raad het gewicht van de pompoenen in de hal van de Marineclub en win twee exclusieve kaarten voor het Bourgondisch Herfst Festival op zaterdag 19 oktober.
De winnaar ontvangt dinsdag 15 oktober bericht.
1
oktober
Vanaf 17:00 uur
PA borrel
Vanaf 17:00 uur gaat de PA borrel van start
19
oktober
16:00 uur - 20:00 uur
Bourgondisch Herfst Festival
Wat u van het Bourgondisch Herfst Festival kunt verwachten.......
Er zullen diverse foodstands zijn met " live" bereidingen, zoals een barbecue stand, een vis plateau (diverse visgerechten) , een charcuterie hoek,
een herfsttafel (met soep, stoofvlees, etc), een kaasbuffet en een sweet spot (met diverse zoetigheden), warme herfst cocktails, live muziek, maar bovenal veel gezelligheid en sfeer!

Het festival zal gedeeltelijk binnen en gedeeltelijk op het terras plaatsvinden.
Van 16:00-20:00 uur, uiteraard kunt u daarna nog lekker blijven nazitten.
Prijs € 27,50 inclusief entree en food, consumptiemunten zijn ter plekke te koop
Live muziek door het Johnny Ligthart trio
Het tenue is informeel!
Reserveren 0223 614225/657688 of marineclub@mindef.nl

‌‌Klik hier voor de flyer
5
November
Vanaf 17:00 uur
PA borrel
Vanaf 17:00 uur gaat de PA borrel van start
9
November
Vanaf 18:30 uur
1ste Wildavond
Om 18:30 uur verwelkomen wij u met een aperitief. Aansluitend kunt u genieten van een 4- of 5 gangen wildmenu .
Gelieve bij de reservering aan te geven of uw voorkeur uitgaat naar een 4- of 5 gangen wildmenu.
Locatie= restaurant

Prijs 4 gangen menu € 32,50 p.p.
Prijs 5 gangen menu € 37,50 p.p.

MENU:
Gerookte dungesneden wilde Noord Hollandse gans filet met vadouvan-uien compote en geweckte bospeen
*********
Wilde paddenstoelen bouillon met gekonfijte eendenbout en bieslook
*********
Ballotine van fazant met zoet zure bosvruchten en balsamico vinaigrette
*********
Gegrilde hert filet met een herten goulash kroketje, kastanje pommes dauphine en lichte steranijs jus
*********
Lavendel crème brûlée met vanille sinaasappel crème, vers gedraaid bramen sorbet ijs en chocolade spongecake
16
November
Vanaf 18:30 uur
2de Wildavond
18:30 uur Ontvangst met een aperitief
Aansluitend kunt u genieten van een 4- of 5 gangen wildmenu.
Gelieve bij uw reservering door te geven waar uw voorkeur naar uitgaat.
Locatie= restaurant

Prijs 4 gangen menu € 32,50
Prijs 5 gangen menu € 37,50

MENU:
Wild zwijn rouleau geserveerd in groene kruiden korst met cranberry schuim, paddenstoelen duxelles en eenden lever crème
*********
Gepofte pastinaak crème soep met pulled deer en kervel
*********
Gebraden hazenrug uit Noord Holland noord met bramen jus en pompoen/ hazelnoot écraser
*********
Op het karkas gebraden wilde Noord Hollandse eend met amandel pommes dauphine, gestoofde witlof, vanille uien crème en glühwein saus.
*********
Tarte tatin van stoofpeer met pure chocolade mousse, kaneel marshmallow en vers gedraaid vanille ijs
Gelieve bij de reservering aan te geven of uw voorkeur uitgaat naar een 4- of 5 gangen wildmenu. 
20
November
Vanaf 18:30 uur
3de Wildavond
18:30 uur Ontvangst met een aperitief
Aansluitend kunt u kiezen voor een 3-,4- of 5 gangen wildmenu
Gelieve bij uw reservering aan te geven waar uw voorkeur naar uitgaat.
Locatie=restaurant

Prijs 3 gangen menu € 28,50
Prijs 4 gangen menu € 32,50
Prijs 5 gangen menu € 37,50

MENU:
Gerookte dungesneden wilde Noord Hollandse gans filet met vadouvan-uien compote en geweckte bospeen
*********
Wilde paddenstoelen bouillon met gekonfijte eendenbout en bieslook
*********
Ballotine van fazant met zoet zure bosvruchten en balsamico vinaigrette
*********
Gegrilde hert filet met een herten goulash kroketje, kastanje pommes dauphine en lichte steranijs jus
*********
Lavendel crème brûlée met vanille sinaasappel crème, vers gedraaid bramen sorbet ijs en chocolade spongecake
23
November
Vanaf 18:30 uur
4de Wildavond
18:30 uur Ontvangst met een aperitief
Aansluitend een 4- of 5 gangen wildmenu.
Gelieve tijdens uw reservering uw voorkeur aan te geven.
Locatie=restaurant
LIVE MUZIEK: Het duo Patsik (gitarist/zang Patrick Pinchetti en zangeres Sikina Pinchetti)

P‌rijs 4 gangen menu €32,50
Prijs 5 gangen menu €37,50

MENU:
Gerookte dungesneden wilde Noord Hollandse gans filet met vadouvan-uien compote en geweckte bospeen
*********
Wilde paddenstoelen bouillon met gekonfijte eendenbout en bieslook
*********
Ballotine van fazant met zoet zure bosvruchten en balsamico vinaigrette
*********
Gegrilde hert filet met een herten goulash kroketje, kastanje pommes dauphine en lichte steranijs jus
*********
Lavendel crème brûlée met vanille sinaasappel crème, vers gedraaid bramen sorbet ijs en chocolade spongecake
30
November
Vanaf 18:30 uur
5de Wildavond
18:30 uur Ontvangst met een aperitief
Aansluitend kunt u een 4- of 5 gangen menu kiezen.
Gelieve bij uw reservering aan te geven waar uw voorkeur naar uitgaat.
Locatie= restaurant
LIVE MUZIEK: GENTLEMEN OF SOUL ( zangeres Saskia Lie Atjam, contrabas Cees van den Berg en Fender Rhodes piano Frank Bilsen)

‌Prijs 4 gangen menu €32,50
Prijs 5 gangen menu €37,50

MENU:
Wild zwijn rouleau geserveerd in groene kruiden korst met cranberry schuim, paddenstoelen duxelles en eenden lever crème
*********
Gepofte pastinaak crème soep met pulled deer en kervel
*********
Gebraden hazenrug uit Noord Holland noord met bramen jus en pompoen/ hazelnoot écraser
*********
Op het karkas gebraden wilde Noord Hollandse eend met amandel pommes dauphine, gestoofde witlof, vanille uien crème en glühwein saus.
*********
Tarte tatin van stoofpeer met pure chocolade mousse, kaneel marshmallow en vers gedraaid vanille ijs
12
deCEMBER
KIM Assaut diner
KIM Assaut menu
‌Pastrami van hert, vadouvan compote, bundelzwam en groene mosterd crème
‌***
‌Gegrilde zalmfilet, tuinkruiden aardappelpuree, gestoofde spitskool, gepofte tomaat en dille-mosterd vinaigrette
‌***
‌Gekarameliseerde pecannotentaart, pure chocolademousse en vers gedraaid vaniile ijs
‌Prijs 3 gangen assaut menu a € 26,50 p.p.
13
deCEMBER
KIM Assaut diner
KIM Assaut menu
‌Terrine van gerookte zalm en kabeljauw, frisse venkel, basilicum crème, avocado mousse
‌***
‌Gegrilde kalfslende, boerenkool, gerookte knoflookjus en bospeen
‌***
‌Kaneel panna cotta, stoofpeer, kastanje parfait
‌Prijs 3 gangen assaut menu a € 26,50 p.p.
19
december
Vanaf 14:00 uur
Winterverlof
Wij zijn vanaf donderdag middag 19 december (na de lunch) gesloten tot en met dinsdag 7 januari 2020.
Vanaf woensdag 8 januari staan wij weer uitgerust voor u klaar.
Fijn winterverlof en tot ziens in 2020!
De Marineclub
Harssensschiereiland 09D05-001D
Postbus 10.000
1780 CA DEN HELDER 
0223 - 614225 / 657688
marineclub@mindef.nl