De Marineclub

de toplocatie van Den Helder

Groepen

VOORGERECHTEN (MENU)

» Huisgerookte forel met forel kaviaar en mierikswortel
» Roulleau van zacht gegaarde hertenbout met bundelzwam en pruimencompote

SOEP (MENU)

» Dubbel getrokken ossenstaart bouillon met doperwt en ossenstaart
‌» Pompoensoep met kerrie en geitenkaas

TUSSENGERECHTEN (MENU)

» Barbecue buikspek van het biologische varken met uien compote
» Geroosterde coquille met doperwtensaus

HOOFDGERECHTEN (MENU)

» Ierse runderlende (biefstuk van de grill) met cantharellen,verse vadouvan jus en tuinkruiden-aardappelpuree 
‌» Gegrilde zeebaars filet met Noordzee krabsaus en dille aardappelpuree

DESSERTS (MENU)

» Yoghurttaart met bramen sorbetijs en rood fruit compote
» Peer tarte tatin met karamel mousse en peren sorbetijs

KAAS (MENU)

» Buiten en/ of binnenlandse kaas selectie geserveerd met brioche brood en compote
Groepen 1-15 personen: 
‌keuze van de a la carte kaart
Groepen 16 of meer: 
‌1 menu keuze (stel zelf uw menu samen) 
3 gangen menu
‌(voorgerecht, hoofdgerecht, dessert)
4 gangen menu
‌(voorgerecht, soep, hoofdgerecht, dessert)
5 gangen menu
‌(voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert)

U kunt i.p.v. een dessert ook kiezen voor de kaasselectie ‌

Vanaf 16 personen dient er een menu gekozen te worden.
De Marineclub
Harssensschiereiland 09D05-001D
Postbus 10.000
1780 CA DEN HELDER 
0223 - 614225 / 657688
marineclub@mindef.nl