De Marineclub

de toplocatie van Den Helder

AGENDA
20
NOVEMBER
WOENSDAG
4de Wildavond Reeds volgeboekt!
17:30-18:30 uur Inloop, ontvangst met een welkomstdrankje
‌‌Aansluitend keuze uit:
‌4 gangen Wildmenu a €41.50 p.p. (incl. welkomstdrankje)
‌5 gangen Wildmenu a €47.50 p.p. (incl. welkomstdrankje)
‌6 gangen Wildmenu a €57.- p.p. (incl. welkomstdrankje)
‌‌
Menu:
‌Rouleau van wildzwijn paté en eendenlever, schorseneer balkjes, schorseneren chips, truffel crème, Amsterdamse ui, cornichons, krokant van quinoa, lupine cress
‌***
‌Aardperen soep, gekonfijte gans, ingelegd mosterdzaad, aardperen chips, aardpeer-mosterd schuim (5 & 6 gangen)
‌***
‌Gebakken wilde eend filet, kumquat jus, bitterbal van linzen en eend, gestoofde spitskool, pastinaak crème, krokant van eend, tahoon cress
‌***
‌Rouleau van hazenrug, hazenpeper, hazen us, tuile van 5 spices, crème van paarse wortel, geglaceerde wortel, truffel aardappel, gekonfijte zuurkool, spruiten
‌***
‌Kaasselectie (6 gangen)
‌***
‌Stoofpeer, panna cotta van winterspecerijen, stoofperen gel, krokantje van peer, schuim van peer en kaneel, vanille crumble, stoofpeer sorbet

22
NOVEMBER
VRIJDAG
5de Wildavond ‌Reeds volgeboekt!!
17:30-18:30 uur Inloop, ontvangst met een welkomstdrankje
‌‌Aansluitend keuze uit:
‌4 gangen Wildmenu a €41.50 p.p. (incl. welkomstdrankje)
‌5 gangen Wildmenu a €47.50 p.p. (incl. welkomstdrankje)
‌6 gangen Wildmenu a €57.- p.p. (incl. welkomstdrankje)

Menu:
‌Rouleau van wildzwijn paté en eendenlever, schorseneer balkjes, schorseneren chips, truffel crème, Amsterdamse ui, cornichons, krokant van quinoa, lupine cress
‌***
‌Aardperen soep, gekonfijte gans, ingelegd mosterdzaad, aardperen chips, aardpeer-mosterd schuim (5 & 6 gangen)
‌***
‌Gebakken wilde eend filet, kumquat jus, bitterbal van linzen en eend, gestoofde spitskool, pastinaak crème, krokant van eend, tahoon cress
‌***
‌Rouleau van hazenrug, hazenpeper, hazen us, tuile van 5 spices, crème van paarse wortel, geglaceerde wortel, truffel aardappel, gekonfijte zuurkool, spruiten
‌***
‌Kaasselectie (6 gangen)
‌***
‌Stoofpeer, panna cotta van winterspecerijen, stoofperen gel, krokantje van peer, schuim van peer en kaneel, vanille crumble, stoofpeer sorbet

29
NOVEMBER
VRIJDAG
6de Wildavond Reeds volgeboekt!
17:30-18:30 uur Inloop, ontvangst met een welkomstdrankje
‌‌Aansluitend keuze uit:
‌4 gangen Wildmenu a €41.50 p.p. (incl. welkomstdrankje)
‌5 gangen Wildmenu a €47.50 p.p. (incl. welkomstdrankje)
‌6 gangen Wildmenu a €57.- p.p. (incl. welkomstdrankje)

‌Menu:
Brioche toast, gerookte gans, gekonfijte eend, lever crème, groene appel gel, zoetzure appel, gebrande sjalot, macadamia, tahoon cress
***
‌Kastanje soep, karnemelk schuim, kastanje champignon, wildzwijn pastrami,
gebrande walnoot
‌***
Rouleau van fazant, fazanten jus, geglaceerde rode biet, gel van zoetzure rode biet, tuile van pistache, shiso purple cress (5 & 6 gangen)
‌***
Hertenrug filet, steranijs jus, dumpling gevuld met knoltapenade, hertensukade bitterbal, knol crème, sous vide prei, aubergine, rode kool
‌***
‌Kaasselectie (6 gangen)
‌***
‌Nougat ijs, karamel crémeaux, vanille panna cotta, hazelnoot praline, nougat tuile, karamel hazelnoot crumble, karamel bros

3
DECEMBER
DINSDAG
PA borrel
17:00 uur Aanvang (P)ostactieven (B)orrel voor diegenen die als officier bij de krijgsmacht hebben gediend. Een mooie gelegenheid om uw oud collega's weer eens te zien en te spreken. 
12
DECEMBER
DONDERDAG
Assaut diner Reeds volgeboekt!
Reserveren kan vanaf 16:30 uur
‌Ontvangst met een glas bubbels
‌Aansluitend serveren wij een 3 gangen Assaut diner
‌Menu:
‌Gerookte rib-eye, groene kruiden sponscake, gel van gebrande ui, ingelegde bundelzwam, hazelnoot crumble, lupine cress, gebrande ui
***
Skrei , beurre blanc, sous vide venkel, prei rondje, prei crème, prei olie, aardappelpuree, wortel crème, bospeen
***
Taartje van pure chocolade, chocolade glacage, karamel crumble, karamel tuile, witte chocolade sorbet, sinaasappel hangop

‌Prijs 31.50 p.p. (welkomstdrankje & menu)
13
DECEMBER
VRIJDAG
Assaut diner Reeds volgeboekt!
Reserveren kan vanaf 16:30 uur
‌Ontvangst met een glas bubbels
‌Aansluitend serveren wij een 3 gangen Assaut diner

‌Menu:
‌Salade van gerookte makreel, gel van Amsterdamse ui, zoetzure appel, dille tuile, gebrande avocado, radijs, krokante quinoa, zorri cress
***
Gebakken eendfilet, truffel jus, aardappelpuree, pompoen chutney, pompoen rondjes, pompoen crème, romesco, krokant papier van zwarte knoflook
***
Peer panna cotta, kaneelijs, schuim van steranijs, peer-vanille gel, crumble, vanille tuile, atsina

‌Prijs 31.50 p.p. (welkomstdrankje & menu)

20
DECEMBER
VRIJDAG
Winterverlof
Wij zijn met Winterverlof van vrijdag 20 december t/m maandag 13 januari 2025. Vanaf dinsdag 14 Januari staan wij weer voor u klaar!
De Marineclub
Harssensschiereiland 09D05-001D
Postbus 10.000
1780 CA DEN HELDER 
088 9511440
marineclub@mindef.nl