De Marineclub

de toplocatie van Den Helder

ONS TEAM
Geachte gast,

Namens het personeel en het bestuur van de Marineclub heet ik u welkom op onze website. Op deze site kunt u alle informatie vinden voor een optimaal bezoek aan de Marineclub.

De Marineclub is al ruim 150 jaar de unieke defensielocatie voor jong en oud om gezellig, formeel of informeel heerlijk te eten of om gewoon in een prima ambiance bij elkaar te komen in Den Helder. De Marineclub is dé ontvangstlocatie voor officieren, hun partners en andere toegangsgerechtigden. Wij maken het verschil door onze unieke, en werkelijk fantastische locatie op de kop van het havenhoofd van Den Helder, professioneel personeel dat u met raad en daad bijstaat om een perfecte ervaring te beleven en “last but not least” heerlijk eten op een niveau waar we trots op zijn. 

U kunt kiezen uit meerdere locaties: het Grand Café, voor een meer informele sfeer en gerechten van een kleine kaart, of het restaurant waar we het maximale qua sfeer en verzorging uit de kast halen. Beide locaties hebben een buitenterras aan het water met uniek uitzicht op de Waddenzee en de marinehaven. Hierbij kunt u ook gebruik (laten) maken van de buitenkeuken. Voor beide locaties geldt dat ze zijn bedoeld om voor u een onvergetelijke indruk achter te laten. Uw wensen staan dan ook centraal.

Naast beide restaurants biedt de club de mogelijkheid om te vergaderen, met keuze uit meerdere zalen en de daarbij horende catering. Het is daarnaast ook mogelijk om een besloten lunch of diner te houden. Voor activiteiten tot 400 bezoekers zijn er ruime mogelijkheden.

De Marineclub is een besloten club, waardoor sfeer en inrichting perfect op onze gasten zijn afgestemd. Het bestuur en het personeel heeft zich als doel gesteld dat uw bezoek aan de Club onvergetelijk is. Alhoewel we ons uiterste best doen om dit te realiseren, zou het kunnen zijn dat er toch iets tegenvalt. Graag hoor ik hierover van u. Vanzelfsprekend zijn suggesties ter verbetering altijd welkom! Contactinformatie vindt u beneden op de site. Ik wens u veel plezier en een onvergetelijk bezoek aan onze club!

Jeroen van Zanten,
kapitein-ter-zee
De Marineclub
Harssensschiereiland 09D05-001D
Postbus 10.000
1780 CA DEN HELDER 
088 9511440
marineclub@mindef.nl