De Marineclub

de toplocatie van Den Helder

RESTAURANT
Ons restaurant is gelegen op de eerste verdieping van de Marineclub met een prachtig uitzicht over de Marinehaven van Den Helder. Wanneer u de, in maart 2020 gerenoveerde, lounge binnentreedt wordt u omarmd door een warme en huiselijke sfeer waar u in de koude wintermaanden om het knisperende haardvuur plaats kunt nemen. 

‌Ons Chef's Experience Menu is met zorg samengesteld en wij zijn dan ook trots op de gerechten die wij serveren. Kwaliteitsproducten, die op ambachtelijke wijze bereid worden. Onze gasten worden gastvrij ontvangen en wij doen er alles aan om u een mooie avond te bezorgen. Een bezoek aan de Marineclub staat synoniem voor Genieten!
In ons restaurant hebben wij tenuevoorschriften, namelijk "correcte kleding". Een voorbeeld daarvan is een nette pantalon met overhemd of een rok met blouse.
In ons restaurant kunt u voor de lunch (tot 15:00 uur) gebruik maken van een 2- of 3 gangen zakenlunch (dagelijks wisselende warme lunch):
‌2 gangen zakenlunch (voorgerecht-hoofdgerecht)
‌3 gangen zakenlunch (voorgerecht-hoofdgerecht-dessert)

‌Voor het diner (vanaf 15:00 uur) kunt u ‌gebruik maken van het 3-, 4 of 5 gangen Chef's experience Menu:
‌3 gangen Chef's Experience Menu
‌4 gangen Chef's Experience Menu
‌5 gangen CHef's Experience Menu
‌U kunt het menu eventueel nog uitbereiden met een extra gang "kaas".

Vanaf 16 personen serveren wij een vast 3-, 4- of 5 gangen seizoensmenu, waarbij u van tevoren uw voorkeur vis/vlees voor wat betreft het hoofdgerecht kunt aangeven.

De Marineclub
Harssensschiereiland 09D05-001D
Postbus 10.000
1780 CA DEN HELDER 
088 9511440
marineclub@mindef.nl