De Marineclub
de toplocatie van Den Helder
Onze buffetten zijn met zorg samengesteld. Wij bieden een ruime keuze zoals het Indischbuffet, koud/warm buffet, barbecue buffet (20-30 personen) of Barbecue Live cooking (vanaf 30 personen). U heeft de keuze tussen een vastgesteld buffet of een basis buffet dat u zelf kunt aanvullen met extra items. Uiteraard kunt u een buffet uitbreiden met een verrassings dessert.
Koud / warm buffet
Het koud / warm buffet is vanaf 15 personen te bestellen
Bij het buffet serveren wij standaard brood, tapenade en kruidenboter
KOUDE GERECHTEN
Koude gerechten
» Zalm ei salade met gerookte zalm
» Tomaat salade met mozzarella en basilicum
» Meloen met gedroogde ham en rucola
» Thaise rundvleessalade
» Grove huzaren salade
WARME GERECHTEN
Warme gerechten
» Gegrilde zalm op geroosterde courgette
» Gebraden rundvlees met Stroganoffsaus
» Gegrilde kipsaté met pindasaus
OVERIGE GERECHTEN
Overige gerechten
» Romige rozemarijn aardappel gratin met kaas
» Gebakken kriel met ui, knoflook en tijm
DESSERT NA BUFFET (optioneel)
» Verrassingsdessert
Barbecue
Een barbecue buffet is van 20-30 personen te bestellen. Live cooking is mogelijk vanaf 30 personen.
Van de barbecue
» Barbecue burgers
» Kipsaté met pindasaus
» Spies van kogelbiefstuk gemarineerd in groene kruiden en knoflook
» Shaslick van varkensfilet met paprika en ui
» Gemarineerde visburgers
» Gekruide en gebakken aardappels met rozemarijn, knoflook en ui
» Gemarineerde aardappel gegrild op de barbecue
Koude gerechten
» Aardappelsalade met olijven en serranoham
» Gemengde zomerse salade van ijsbergsla, tomaat en komkommer
» Kruidenboter en stokbrood
Sauzen bij de barbecue
» Knoflooksaus
» Tomaten salsa
» Barbecuesaus
» Mayonaise
Indisch Buffet
Het Indisch buffet is vanaf 15 personen te bestellen
INDISCH BUFFET
BUFFET
» Ajam Ketjap
» Babi merah
» Gehaktballetjes in Indische pindasaus
» Sambal goreng buncis
» Rendang
» Nasi
» Witte rijst
» Atjar
» Pappadum
» Kroepoek
» Sambal
EXTRA ITEMS (optioneel)
U kunt het Indischbuffet uitbreiden met onderstaande items
» Nem (vietnamese loempia's met chilisaus)
» 2 stokjes kipsaté
» Vegetarisch mie gerecht met groenten en ei, aangemaakt met sojasaus
» Sajoer Lodeh
» Sambal goreng tahoe
» Sambal goreng tempeh
» Sambal goreng telor
DESSERTS (Indisch buffet) (optioneel)
» Oriëntaalse spekkoek met mango sorbetijs
De Marineclub
Harssensschiereiland 09D05-001D
Postbus 10.000
1780 CA DEN HELDER