De Marineclub

de toplocatie van Den Helder

Buffetten
button
button
button
Onze buffetten zijn met zorg samengesteld. Wij bieden een ruime keuze zoals het Indischbuffet, koud/warm buffet, barbecue  buffet (15-30 personen) of Barbecue Live cooking (vanaf 30 personen). U heeft de keuze tussen een vastgesteld buffet of een basis buffet dat u zelf kunt aanvullen met extra items. Uiteraard kunt u een buffet uitbreiden met een verrassings dessert.

Koud / warm buffet

Het koud / warm buffet is vanaf 15 personen te bestellen

‌Bij het buffet serveren wij standaard brood, tapenade en kruidenboter

KOUDE GERECHTEN

Koude gerechten
 
» Zalm ei salade met gerookte zalm
»‌ Tomaat salade met mozzarella en basilicum
‌» Meloen met gedroogde ham en rucola
‌» Surinaamse kipsalade
‌» Thaise rundvleessalade
‌» Grove huzaren salade

WARME GERECHTEN

Warme gerechten
 
» Gegrilde zalm op geroosterde courgette
» Gebraden rundvlees met Stroganoffsaus
» Gegrilde kipsaté met pindasaus

OVERIGE GERECHTEN

Overige gerechten 

» Romige rozemarijn aardappel gratin met kaas
» Gebakken kriel met ui, knoflook en tijm

DESSERT NA BUFFET (optioneel)


‌‌» Verrassingsdessert

Barbecue

Een barbecue buffet is van 15-30  personen te bestellen. Live cooking is mogelijk vanaf 30 personen.

Van de barbecue

» Barbecue burgers
» Kipsaté met pindasaus
» Spies van kogelbiefstuk gemarineerd in groene kruiden en knoflook
» Shaslick van varkensfilet met paprika en ui
» Gemarineerde visburgers
» Gekruide en gebakken aardappels met rozemarijn, knoflook en ui
» Gemarineerde aardappel gegrild op de barbecue 

Koude gerechten v.d barbecue

» Aardappelsalade met olijven en serranoham
» Gemengde zomerse salade van ijsbergsla, tomaat en komkommer
» Kruidenboter en stokbrood 

Sauzen bij de barbecue

» Knoflooksaus
» Tomaten salsa
» Barbecuesaus
» Mayonaise 

Indisch Buffet

Het Indisch buffet is vanaf 15 personen te bestellen

INDISCH BUFFET

BUFFET
‌» Ajam Ketjap
» Babi merah
» Gehaktballetjes in Indische pindasaus
» Sambal goreng bunics
» Rendang
» Nasi
» Witte rijst
» Atjar
» Pappadum
» Kroepoek
» Sambal 

‌EXTRA ITEMS

U kunt het Indischbuffet uitbreiden met onderstaande items 

‌» Nem (vietnamese loempia's met chilisaus)
» 2 stokjes sateh
» Vegetarisch mie gerecht met groenten en ei, aangemaakt met sojasaus 

DESSERTS (Indisch buffet)
‌» Oriëntaalse spekkoek met mango sorbetijs
De Marineclub
Harssensschiereiland 09D05-001D
Postbus 10.000
1780 CA DEN HELDER 
0223 - 614225 / 657688
marineclub@mindef.nl